DRITANOVO IZVINJENJE ZBOG POLITIČKE KRIZE U CG: Rekao je samo ove reči!

Autor: Republika

Svet

17.06.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izvinio se u ime Vlade ako je, kako je kazao, bilo neprimerenih reakcija i dodao da sve što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za njega iznenađenje.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Dritan Abazović

Potpredsednik Vlade Dritan Abazović izvinio se u ime Vlade ako je, kako je kazao, „bilo neprimerenih reakcija“.

- Moramo da razumemo da smo 30. avgusta napravili nešto istorijski. Ako je neko mislio da je naš posao lagan, prevario se. Sve ovo što se dešava u Vladi i parlamentarnoj većini nije za mene iznenađenje. Radimo pod velikim pritiskom, očekivanja su velika - rekao je Abazović.

On je dodao da ovo što je govorio premijer, bilo je u domenu ukupne političke etike a ne usmereno prema nekom pojedinačno.

- Moramo biti svesni da je mnogo lako srušiti nešto, otići sa neke pozicije, ali je mnogo teško graditi društvo pomirenja - naveo je Abazović, prenose Vijesti.

Rekao je da se slaže sa kritikama na račun Vlade, slaže se sa izlaganjem ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića i sa njim nema loš odnos iako imaju različita viđenja nekih stvari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading