(VIDEO) BLAMAŽA USRED BRISELA! Bajden ZAVRNUO Krivokapića gore nego Tramp Markovića: Gde si pošao sa tom rukom?

Autor:

Svet

15.06.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić na samitu NATO, doživeo je jednu vrlo neprijatnu situaciju kada je trebao da se pozdravi sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Bajden i Krivokapić

Sednica samita NATO koja se održavala u Briselu protekla je u solidnoj atmosferi. Ali jedan trenutak koji su kamere zabeležile izazvao je bujicu komentara na društvenim mrežama, a glavni akteri su upravo Krivokapić i Bajden. 

Naime, pre početka samita kada je Bajden pristigao u salu, da bi došao do svog mesta morao je da prođe pored premijera Crne Gore. Oduševljen time da će pored njega proći prvi čovek SAD, Krivokapić je ustao i poklonio se, no u trenutku mimoilaženja kada je poželeo i da se rukuje desilo se nešto što je najmanje očekivao. Bajden je jako neprijatno izbegao Krivokapićevu ruku da je ona ostala da levitira u vazduhu nemajući nikakvu svrhu.

 

 

Podsetimo da je bivši predsednik SAD, Donald Tramp takođe na samitu NATO-a odgurnuo tadašnjeg premijera Crne Gore Duška Markovića, kako bi stao u prvi red, odmah do prvog čoveka Alijanse Jensa Stoltenberga.

Iako ovakvi incidenti među ljudima izazivaju podsmeh pa se vrlo često prave razne zafrkancije na račun toga, mora se priznati da ovakvo ponašanje predstavnika SAD nimalo nije korektno.

Jer, ma koliko mislio da si moćan i jak veličina se pokazuje u ophođenju prema drugima.

Da li SAD i Bajden ovim nešto žele da poruče manjim zemljama? Sigurno da. Ali ovakav način je pre svega pogrešan a onda neprimeren i nekulturan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Mesa

16.06.2021 02:32

Stigli samari