FATA ORLOVIĆ OTPUŠTENA IZ BOLNICE! Sad joj je dobro!

Autor: Republika

Svet

10.06.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je bila hospitalizovana na Klinici za plućne bolesti UKC Tuzla zbog problema s plućima Fata Orlović, poznata kao žena koja je inicirala rušenje pravoslavne crkve u Konjević polju, puštena je kući.

RepublikaFoto: printskrin

Kako je potvrdila njena ćerka za Avaz, Fata se dobro oseća.

- Moja mama je dobro. U pitanju je rutinska kontrola zbog terapija koje inače koristi. Lekari su joj savetovali da ostane u bolnici dva dana, da je pregleda internista, da dobije terapiju - kazala je njena ćerka Hurija Karić.

Podsetimo, Orlovićeva je likovala zbog rušenja pravoslavne crkve u Konjević Polju kod Srebrenice, o čemu je Republika već pisala.

Eto, sinko, nakon toliko godina pobedi pravda. Kada sam jutros ustala i s terase moje kuće ugledala da nema crkve, da je srušena... Videla sam celo Konjević-Polje, pa čini mi se i celi svet. Vidim magistralni put Sarajevo- Zvornik, a vidim da je moje imanje, gde je bila crkva prostranije, ranije je nekako bilo skučeno, kao moje srce i duša - bez imalo griže savesti rekla je ona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading