FATA ORLOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Hospitalizovana zbog upale pluća!

Autor: Republika

Svet

08.06.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fata Orlović zbog pogoršanog zdravstvenog stanja hospitalizovana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla.

RepublikaFoto: printskrin
Fata Orlović

- Nana Fata je smeštena na odeljenju za plućne bolesti. Trenutno se prati stanje pacijenta"- kazala je portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Podsetimo, Orlovićeva je likovala zbog rušenja pravoslavne crkve u Konjević Polju kod Srebrenice, o čemu je Republika već pisala.

Eto, sinko, nakon toliko godina pobedi pravda. Kada sam jutros ustala i s terase moje kuće ugledala da nema crkve, da je srušena... Videla sam celo Konjević-Polje, pa čini mi se i celi svet. Vidim magistralni put Sarajevo- Zvornik, a vidim da je moje imanje, gde je bila crkva prostranije, ranije je nekako bilo skučeno, kao moje srce i duša - bez imalo griže savesti rekla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

08.06.2021 14:57

AKO NEKA.... ONAJ GORE VIDI SVE...

VESNA

08.06.2021 15:30

E baba Fato, kara Bogo!!! Tačno je, zemlja je bila tvoje privatno vlasništvo i presuda Evropskog suda je bila u tvoju korist. Al nije to neka nelegalno podignuta šupa ili poljski WC. Ne može se tek-tako, nekažnjeno rušiti ovako nešto. Mogla si da se na neki način dogovoriš sa pravoslavcima, pa da crkva ostane. Ali ne, ti bi da piješ "slatku kahvu" na ruševini svetinje, a Bog došo po svoje. Ipak ti želim brzi oporavak, pa da se vratiš kući i uživaš i dalje ispijajući " slatke kahve" još 100 godina. Tek da se zna da nisu svi ljudi isti. Ma, ćuti baba Fato, nešto kontam, možda i nije ono najgore, možda si se samo nagutala prašine pri rušenju crkve. Pa pobogu ženo, gde se pije kafa kad bager radi.