NOVI VATRENI OKRŠAJ U CRNOJ GORI: Pronađeno beživotno telo u Ulicnju

Autor:

Svet

04.06.2021

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Ulcinjanina M. Đ. (69) pronađeno je danas u jednom lokalu u tom gradu sa vidljivim ranama od vatrenog oružja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Iz Uprave policije, "Vijestima" je rečeno da utvrđuju činjenice o tom događaju.

Tog Ulcinjanina je pre dve godine pokušao da ubije Dalibor Topljanović koji je uhapšen mesec dana nakon što je kako se sumnja pucao u M. Đ.

"Vijestima" je tada nezvanično rečeno da inspektori sumnjaju da je pokušaj ubistva povezan sa podmetanjem eksplozivne naprave ispod automobila sina M. Đ. mesec i po ranije.

Crnogorski list piše da im je iz Uprave policije rečeno da je prolaznik prijavio "sumnjivu napravu ispod BMW-a ulcinjskih registarskih oznaka".

Tada je utvrđeno da taj automobil koristi sin M. Đ, ali ne i kako je eksploziv dospio ispod tog automobila.

Eksploziv je tada poslat u danilovgradski Forenzički centar na veštačenje kojim bi trebalo da se utvrdi da li je isti DNK trag na napravi i na pojedinim delovima automobila.

Eksploziv je pronađen na ulici, ispod automobila, ali inspektori nijesu sigurni da li je naprava na bilo koji način bila povezana sa tim vozilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading