UBICA IZ ŠIPOVA IMAO ZDRAVSTVENE PROBLEME: Dragan SEKIROM usmrtio Snežanu, pa otišao na PIĆE!

Autor:

Svet

30.05.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je jutros udarcima sekirom ubio svoju suprugu Snežanu (57) u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nakon saslušanja u policiji, on će biti predat u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli da je nakon prijave dežurni tužilac Hana Vranješević izašla na lice mesta i zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo obavila uviđaj.

- Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mere i radnje, kao i veštačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog dela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci - pojasnili su u Tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku.

Nakon što je ubio suprugu udarcima sekirom, on je prvo otišao na benzinsku pumpu gde je popio piće, a zatim je došao u Policijsku stanicu Šipovo i predao se policiji i ispričao šta je uradio. On se nije opirao i odmah je uhapšen, a kada je policija izašla na lice mesta pronašla je i sekiru sa kojom je počinjen zločin - pojasnio je izvor Srpskainfo.

Danas ni iz policiji, ni iz tužilaštva nisu saopštili šta bi mogao biti motiv ovog ubistva, a ni njihovi sugrađani takođe nisu znali šta se dogodilo sa supružnicima Trkulja.

- Dugo godina poznajem Dragana i nije mi jasno šta se desilo, da on ubije suprugu. Znam da je on imao nekih zdravstvenih problema, ali nikada nisam čuo da su imali neke veće sukobe u braku. Znam da su njih dvoje cepali i slagali drva, te da imaju četvoro odrasle dece - rekao je jedan od meštana Šipova.

On je dodao da su svi ostali šokirani kada su čuli za zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading