PROCURILA GOLIŠAVA FOTKA IZ MLADOSTI JEDNOG OD NAJMOĆNIJIH POLITIČARA U REGIONU! Šokiraraćete se kad vidite o kome je reč

Autor: Republika

Svet

14.05.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija tinejdžera kako pozira u moru, a u pitanju je jedan poznati političar iz regiona koji i te kako ima veze sa našom zemljom.

RepublikaFoto: printscreen/facebook/privatnaarhiva
Fotografija koja je zapalila društvene mreže 

Političku scenu Hrvatske ovih dana žestoko potresaju verbalni sukobi predsednika te zemlje Zorana Milanovića sa mnogobrojnim funkcionerima Lijepe njihove, pri čemu je posebno žustro sa premijerom Andrejem Plenkovićem, ali i sa predsednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem sa kojim se jedno prepucavanje završilo sa, ni manje ni više, nego objavljivanjem ličnih golišavih fotografija iz mladosti. 

Naime, Milanović je Jandrokovića optužio da je "nasilnik bez mišića", na šta je ovaj odgovorio postavljanjem fotografije iz mladosti na Fejsbuk uz komentar:

- "Budući da me klaun ? Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal.?".

 

 

Na reakciju Milanovića nije trebalo dugo čekati. 

- To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno - poručio je hrvatski predsednik, međutim, na mrežama se ubrzo pojavila njegova fotografija iz tinjedžerskih dana kako u cvrvenim kupaćim gaćama uživa u moru i očigledno pozira za fotografiju. 

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Milanović ponovo izazvao haos   

Nije jasno da li je Milanović sam objavio zapis, ali je on ubrzo postao jedan od šerovanijih na društvenim mrežama i izazvao je opštu pomamu i duhovite komentare poput onih da se "predsednik samo malo ugojio". 

 

     

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobby

14.05.2021 08:31

Aj dajte sad jednu fotku Plenka u gaćama!

Vlasta

14.05.2021 12:43

Lepa fotka zdravog,pravog mladica,sa lepom frizurom i u pristojnom kostimu. Da je čuvaš i pokazujes za razliku od one g.Jandrokovica.Kad budu izbori u Srbiji očekujem nesto slično.G.Milanovic je pokazao da se moze biti lep,pametan i politički jasan.