PORODIČNO UBISTVO U ŠARENGRADU! Sinovi PAJSEROM u dvorištu kuće nasmrt pretukli majku

Autor:

Svet

02.05.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica sinova optuženi su da su majku nasmrt pretukli pajserom, nakon čega su pobegli, ali policija ih je pronašla i uhapsila.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Postoji osnovana sumnja da su 29. aprila 2021. oko 18:30 sati u Šarengradu, 27-godišnji osumnjičeni i 34-godišnji osumnjičeni, zajedno i po prethodnom dogovoru, u dvorištu porodične kuće pričekali majku (57) koju su prethodno verbalno i fizički zlostavljali.

Kada je ona ušla u dvorište, koristeći njeno poverenje jer nije očekivala njihov dolazak i napad, nakon prepirke, u cilju da je usmrte, zadali joj više udaraca u predelu glave i tela. Majka je ubrzo preminula usled nanesenih joj višestrukih povreda glave - objavilo je Županijsko državno tužilaštvo u Vukovaru, prenosi Pink

Istražni sudija prihvatio je predlog DORH-a da se braći odredi istražni zatvor zbog uticaja na svedoke i opasnosti ponavljanja sličnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading