PORODILJA UMESTO SENDVIČA DOBILA EKSTAZI

Autor: alo.rs

Svet

24.11.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Skoplju sinoć se odvijala prava drama. Prema svedočenju dežurnog personala, trojica nepoznatih muškaraca, koji su se predstavili kao poznanici žene koja samo što se porodila, nasilno su hteli da uđu u Kliniku i - porodilji odnesu sendvič.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekstazi bio spremljen za porodilju

Obezbeđenje klinike nije htelo da ih pusti, jer je strogo zabranjeno unošenje bilo kakve hrane, pa su nakon svađe, nepoznati dali medicinskoj sestri sendvič da ga ona odnese porodilji, piše Telegraf.

Njihovo ponašanje je bilo sumnjivo medicinskoj sestri, pa je odlučila da proveri sa čim je napravljen taj sendvič, za koji su nepoznati muškarci insistirali da se odnese 33-godišnjoj porodilji iz Skoplja.

Nešto kasnije, kada je otvorila sendvič – bila je u čudu. Između dva parčeta hleba bilo su ugurane 4 tablete plave boje, najverovatnije droga ekstazi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Porodilja je bila trudna sedam puta

- Posumnjali smo da se radi o nekom narkotičnom sredstvu i odmah smo pozvali policiju, koja je preuzela slučaj. Porodilja nije znala ni u kom mesecu bremenosti je bila, niti kada je imala poslednji menstrualni ciklus. Iako se radilo o nekontrolisanoj bremenosti, naši pedijatri su ocenili da je beba sazrela za porođaj. Rodilo se sa 2.500 grama i pneumonijom - izjavila je Viktorija Jovanovska, direktorka Klinike za ginekologiju i akušerstvo, koja je sinoć sa kolegama bila na dežurstvu.

I ona je potvrdila da su trojica poznanika žene, koja je na Kliniku bila primljena sa jakim porođajnim bolovima, bili izuzetno agresivni prema vratarima pokušavajući nasilno da uđu unutra. Iako su im zapretili da će ih prebiti ako ih ne puste, vratari su ostali neumoljivi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sestre otkrile šta je u sendviču

Mada je znala da je na Kliniku zabranjeno unošenje bilo kakve hrane spolja, porodilja je zatražila od poznanika da joj donesu sendvič jer je, navodno, bila mnogo gladna, a hrana koju daju na Ginekologiji joj se nije sviđala.

Prema informaciji MUP, slučaj je kod njih sinoć oko 22 časa, prijavila medicinska sestra sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Iz policije su naveli da rade na rasvetljavanju ovog slučaja, koji je sinoć uznemirio zaposlene i pacijente u najvećem makedonskom porodilištvu.

Direktorka Klinike kaže da je porodilja sada u stabilnom stanju i da je ovo bila njena sedma trudnoća. Identitet oca nije poznat, a zbog sumnje da slučajno možda nije zaražena, porodilji je urađen HIV test, ali rezultati još nisu gotovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading