BORKA BUDIĆ (38) POGINULA U PLANINARSKOJ NESREĆI U SLOVENIJI!

Autor: Republika

Svet

26.04.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borka Budić (38), dugogodišnja novinarka "EuroBlica" i portala Srpskainfo, koju čitaoci pamte i kao talentovanu šarmantnu blogerku, poginula je u planinarskoj nesreći u Sloveniji.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tužna vest šokirala je novinarsku zajednicu u Srpskoj i brojne Borkine prijatelje širom Balkana, piše Srpskainfo.

Kako je napisala na svom blogu, od skoro deset godina rada u banjalučkim redakcijama, ostao joj je “samo” nadimak B.B. i velika ljubav prema pisanoj reči. Nedavno se u njenom srcu rodila još jedna velika ljubav, ljubav prema planinama i planinarenju.

Nije stigla da osvoji sve “dvatisočake”, kako Slovenci zovu planine više od 2.000 metara visine. Nije dala sudbina. Nedavno je, na prvi dan proleća, objavila blog "Planine me zovu, moram ići". I otišla je, nažalost…

RepublikaFoto: printskrin/facebook

U deset godina novinarskog staža, najduže je radila u dnevnim novinama "Fokus" i "EuroBlicu". Više od pet godina bila je deo "EuroBlic" tima. A onda je pre nekoliko godina odlučila da okrene list i promeni sve: profesiju, grad, državu, način života.

Otišla je u Sloveniju, u potrazi za boljim životom i novim iskustvima, gde je i zavolela planine i gde je, na jednoj od njih i stradala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading