BIZNISMEN UZDRMAO JAVNOST U CRNOJ GORI! Knežević: Krivokapić je preletač i sarađuje sa Milom, ali TO NIJE SVE!

Autor:

Svet

22.04.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović i njegova partija su pretnja demokratiji i implementaciji nove vlasti, tako da ćemo i dalje slušati njegove napade na Srbiju koji time pokušava da zaštiti sebe i svoju imovinu, kazao je biznismen Duško Knežević Srpskom radiju Čikago.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

Kako je istakao, Đukanović pokušava druge da okrivi za ono što se desilo, a ni nakon 30 godina vlasti ne shvata da je njegovo vreme prošlo i da nema šta da traži u Crnoj Gori.

- Poput onoga kada je pravio otklon od Slobodana Miloševića, da je Srbija opasnost za Crnu Goru, istu tu politiku retoriku koristi sada. Pokušava da konsoliduje svoje redove i da uperi prstom u Srbiju, da je ona glavni krivac za sve što se dešava u Crnoj Gori. Da su Srbija i SPC ti koji vode velikosrpsku politiku u Crnoj Gori i normalno je da je Đukanović na tom fonu sad, jer nije njemu mnogo ostalo iz reperotoara da bi odbranio sebe. On odlično zna svoju ulogu u Srebrenici, pa se plaši sudbine Tačija da ga samo jednom ne pozovu u Hag jer bi to bio najlakši način da se politički eliminiše - kazao je Knežević.

Krivokapić izdao svoju listu, divi se Đukanoviću

Knežević je istakao da je Zdravko Krivokapić preletač koji je izdao listu koju je predvodio, a da postoje sumnje da preko nekih ljudi sarađuje sa Đukanovićem.

- Pogledajte samo kako se on oduševljava kad se sretne sa Milom Đukanovićem i kako se smije kad nešto kaže. Medojević je  u pravu kad kaže da nešto mora da se uradi sa novom Vladom i mora da se politička volja birača ispoštuje - poručio je on.

Knežević je ocenio da će ovdje biti još dosta političke trgovine, jer nije završeno formiranje vlasti u Nikšiću, a imamo i izbore u Herceg Novom.

- Svako od njih kalkuliše da ne bi povukao neki potez, imamo i smjenu ministra Leposavića koju traži premijer. Iako je rekao da su apostoli zaštćeni i niko ne smije da ih dira, on prvi kida glavu jednom od svojih apostola. Treba sačekati kako će se odvijati stvari, sigurno će biti neke drastične promene - uveren je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading