PALE KOMITE: Uhapšeni napadači na crnogorske vojnike, u sukobu povređen i POLICAJAC!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

10.04.2021

10:09 >> 12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikšićani G.N. (40) i Ž.T. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak, tokom blokade magistralnog puta Podgorica - Nikšić, u tuči povredili dva pripadnika Vojske Crne Gore i jednog policajca.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Napadnuti vojnik Crne Gore

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, nikšićka policija je 8. aprila, kao i do sada, sprovodila mere Ministarstva zdravlja u cilju sprečavanja širenja virusa kovid-19, a policijski službenici su na kontrolnom punktu u mestu Bogetići licima koja su se uputila ka izlazu iz grada kontrolisali potvrde izdate od strane poslodavca.

Navedeno je da su lica koja nisu ispunjavala propisane uslove i nisu imala navedena dokumenta organizovala blokadu magistralnog puta Nikšić - Podgorica. U koloni se, zbog blokade, zaustavio se i službeni autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Crne Gore, koji su se vraćali sa radnog angažovanja iz Podgorice u Nikšić.

Nedugo zatim došlo je do incindenta u kojem su lakše povređena dva pripadnika Vojske Crne Gore i jedan policijski službenik koji je pokušao da spreči incindent, a dalji sukob sprečili su policijski službenici Centra bezbednosti Nikšić, navedeno je u saopštenju.

O događajima je obavešteno Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću radi utvrđivanja da li u radnjama kako organizatora, tako i učesnika blokade, kao i aktera incidenta ometanja kretanja službenog vozila u kojem su se nalazile štićene ličnosti, ima elemenata krivične ili prekršajne odgovornosti, o čemu će javnost biti informisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ranko

10.04.2021 12:44

A sada zatvor godinu dana. Pa neka razmišljaju.