MINISTAR OSUDIO NAPAD NA KRIVOKAPIĆEVU ĆERKU: Ovo je upozorenje gde nas može odvesti smišljeno podizanje tenzija!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.04.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović osudio je današnji incident na putu Podgorica - Nikšić, koji je okarakterisao kao napad na službeni automobil i štićenu ličnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zdravko Krivokapić

Istakao je da je napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, alarm za sve i upozorenje “gde nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija.”

- Ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje. Posebno brine jer je usmereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u celini, sa mogućim nesagledivim posledicama - kazao je Sekulović, preneo je portal Borba.

Ministar je, kako je saopšteno iz MUP-a, dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mesta, sa zahtevom da se izveštaj u što kraćem roku dostavi ministru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading