SUKOB KAVČANA I ŠKALJARCA U ZATVORU U SPUŽU: Napao ga pred advokatom, čuvari ih jedva smirili

Autor:

Svet

08.04.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Istražnom zatvoru u Spužu čuvari su juče prema nepotvrđenim informacijama uspeli da spreče incident u kome je Savo Lipovina, navodni član škaljarskog klana, napao kavčanina Vidoja Stanišića dok je razgovarao sa advokatom, prenose Vijesti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Incident se dogodio kad se Lipovina sa M. K. vraćao iz šetnje, a Stanišić i A. Đ. bili su sa svojim advokatom u prostoriji za advokatske posete, odvojeni, svaki sa svojim braniocem. Prolazeći kroz hodnik te prostorije Lipovina i M. K. su navodno krenuli ka njima, ali su Stanišić i A. Đ. reagovali, udarili ih po jednom, nakon čega su ih razdvojili čuvari - prenosi izvor Vijesti.

Međutim, iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija tvrde da do fizičkog kontakta nije bilo i da su zatvorenici imali samo "vizuelni kontakt".

- Dana 7. 4. 2021. godine oko 13 časova u organizacionoj jedinici Istražni zatvor Podgorica došlo je do vizuelnog kontakta između pritvorenog lica S. L. i pritvorenika V. S, nakon čega se pritvorenik S. L. (po povratku sa prostora koji je namenjen za boravak na otvorenom prostoru), trčećim korakom uputio prema prostoriji za posete, u kojoj se nalazio pritvorenik V. S. Tom prilikom od strane službenika unutrašnjeg obezbeđenja onemogućen je svaki fizički kontakt između ovih lica, a protiv pritvorenog S. L. inicirano je i pokretanje disciplinskog postupka - navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading