Užas nad užasima! SIN SILOVAO MAJKU: Žena je u policiji ovako opisala STRAHOTU koju je preživela

Autor: Republika

Svet

07.04.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarajevski inspektori ostali su u šoku, nakon što im se obratila 83-godišnja žena koja je prijavila svog sina (50) da ju je brutalno silovao.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako Avaz saznaje od izvora bliskog istrazi, slučaj su preuzeli inspektori Sektora za krvne i seksualne delikte MUP Kantona Sarajevo.

Uplašena starica

Nakon proveravanja navoda iz prijave, policija je prekuče uhapsila 50-godišnjaka zbog silovanja i krivičnog dela rodoskvrnuće. Starica je policajcima ispričala da se sve dogodilo u noći između 3. i 4. aprila, kada je njen sin došao u njihovu porodičnu kuću u Ilijašu u kojoj zajedno žive. Pozvao ju je u spavaću sobu da o nečemu pričaju.

Navodno joj je rekao da bi trebalo da žive kao muž i žena i da to „ni crna zemlja ne sme znati“.

Fizički jači

Mnogo jači od svoje, 30 godina starije majke, počeo ju je grubo dirati, dok ga je starica plačući molila da prestane, pokušavajući ga odgurati od sebe. Njega to nije zaustavilo. Žena je počela preklinjati, govoreći mu da je ubije, ali da joj to ne radi. Ni to ga nije zaustavilo, već joj je prekrio rukom usta i silovao je. Fizički slabija, starica se nije uspela odbraniti.

Uhapšeni A. R. u policiji je negirao izvršenje krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading