CELA HRVATSKA OPLAKUJE MALU DEVOJČICU KOJU SU RODITELJI UBILI: "Ti si naša princeza i mi te volimo!” Ljudi ostavljaju poruke i pale sveće ispred bolnice

Autor:

Svet

04.04.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško povređena devojčica iz Nove Gradiške, koja je u sredu primljena u zagrebačku Kliniku za dečje bolesti Klaićeva, umrla je u nedelju poslepodne, saopštio je direktor te bolnice Goran Roić.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Igračke i sveće ispred bolnice

Uprkos svim preduzetim terapijskim merama i izuzetnim naporima lekara, došlo do kritičnog kliničkog pogoršanja. U skladu s tim, prema protokolu sproveden je postupak za utvrđivanje moždane smrti, što je nažalost potvrđeno, rekao je direktor bolnice.

Tokom večeri ispred Klaićeve bolnice počeli su spontano da se okupljaju građani koji su na ogradu stavljali plišane igračke, krunice, sveće i poruke. Na ogradi se ističe i jedna poruka.

 

 

- Malena, ti si naša princeza, naša devojčica i mi te volimo. Mi smo svi tvoji roditelji i u našim si srcima ovoga Uskrsa, u našim si molitvama. Voli te tvoja majka – cela Hrvatska – piše u poruci, piše Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading