SVAĐA PREDSEDNIKA I PREMIJERA U HRVATSKOJ PREVRŠILA SVAKU MERU! Milanović pozvao Plenkovića da izmere čiji je duži! OVAJ MU PORUČIO DA JE NJEGOV 32!

Autor: Republika

Svet

01.04.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović uputio je vrlo oštre prozivke na račun Andreja Plenkovića napisavši da premijer dok je bio mlad nikada nije "okrenuo turu kada je bi došao njegov red, već bi otišao u wc".

RepublikaFoto: twitter/tanjug/ap/printscreen

Takođe, Milanović je pozvao Plenkovića da ovu priču zaključe tako da, kako su neki i predlagali, izmere čiji je veći.

- Špijun kojeg je postavio Vaso Brkić, učenik udbaškog Superhika, kaže da sam iskompleksirani lažljivac. Ja nisam tako zaboravan kao on. Plenkovića znam dok je jeo kroasane i smejao se Tuđmanu kao mladi diplomata u Parizu koji ništa ni o čemu nije znao. Ništa nije ni naučio - naveo je Milanović u svojoj objavi na društvenim mrežama.

- Špijunčino, znam što si govorio o Tuđmanu nakon što bi nam iz Hrvatske busom poslali koju litru Ribara. Za tuđe si se uvek znao - i hteo - ogrebati, a kad je trebalo okrenuti turu , vešto si herojski morao u WC ili bi naglo netragom nestao – dodao je predsednik Hrvatske.

- Sakrio se u Banske dvore, prepao se kao herojski zec koji bi hteo biti nilski konj. Ajde, Plenkoviću, dođi da izmerimo čiji je veći. Možeš povesti i Njonju, ionako mu fali sunca. Slobodno saberi i njegov - dodao je predsednik Hrvatske.

Na ovakve prozivke Plenković je preko svog portparola Milanoviću kratko odogovorio da su brojke jasne:

- HDZ je na 32, Milanovićev SDP na 17. Jasno je ko ima veće brojke, Milanović je samo ljubomoran - poručio je Plenkovićev portparol Marko Milić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavla

01.04.2021 21:07

Primitivci!! Sta drugo za ocekivati.