UŽAS: Devojčica (8) preminula posle ujeda ROTVAJLERA

Autor: Republika

Svet

18.03.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica stara osam godina preminula je od povreda koje joj je naneo pas u slovenačkom mestu Mengeš, severno od Ljubljane, saopštila je policija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Policija je obaveštena o događaju juče, a istraga je pokazala da je devojčica prišla većem psu koji je bio vezan u jednom dvorištu. Pas je napao i ujeo devojčicu koja je od povreda preminula na mestu, prenosi STA. 

Dvorište je ograđeno, ali je kapija bila otvorena.

Odrasla osoba koja je stigla na mesto događaja sklonio je psa od devojčice i pozvao hitnu pomoć, ali su njene povrede bile toliko teške da je preminula uprkos brzom dolasku lekara.

Policija sprovodi istragu pod sumnjom na izazivanje opšte opasnosti.
Pas je oduzet vlasnicima, a portal 24ur navodi da je u pitanju bio rotvajler.

Podsetimo, slična tragedija dogodila se pre sedam dana u Senti kada su četvorogodišnjeg dečaka D. B. na pragu porodične kuće do smrti izujedali psi. Nesrećno dete od zadobijenih povreda preminulo je na putu do bolnice i to na dan kada je slavio četvrti rođendan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

18.03.2021 17:42

Zašto vlasnici psa nisu privedeni?! Oni su krivi, a ne pas! I zašto je dete prilazilo psu koji je isfrustriran, jer je na lancu?! U ovom slučaju, kao ni u Senti, nijedan pas nije kriv! A, oni su stradali, a vlasnici ništa!