KRIVOKAPIĆ JE POMOGAO MILOVOJ STRANCI: Član Demokratskog fronta burno reagovao posle rezultata u Nikšiću

Autor: Tanjug, Republika

Svet

15.03.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević rekao je večeras da u tom političkom savezu očekuju poziv crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića kako bi počeli pregovore o izlasku iz parlamentarne krize i krize u Vladi.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Zdravko Krivokapić

Knežević za TV Vijesti nije direktno odgovorio da li će Demokratski front tražiti rekonstrukciju Vlade nakon nikšićkih izbora, ali je poručio da su i dalje najjači subjekt u vlasti.

On je optužio Krivokapića za to što je Demokratska partija socijalista ostvarila dobar rezultat na jučerašnjim izborima.


- Mislim da je Krivokapić shvatio da su ovi izbori pokazali da je njegova vlada u ovih sto dana uspela da pomogne DPS-u da ostvari dobar izborni rezultat, svidelo se to nekome ili ne, ali pokazao je i koliku snagu ima kod građana Nikšića, jer je u koaliciji sa gospodinom (Aleksom) Bečićem osvojio manji broj glasova nego koalicija okupljenja oko DF-a - rekao je Knežević.
RepublikaFoto: KLIKTV/Pink
Milan Knežević

Prema njegovoj oceni, Krivokapiću je sada jasno da mora da otpočne razgovore ako želi da stabilizuje i parlamentarnu većinu i Vladu.


- Očekujem da će, ukoliko ima odgovornosti, vrlo brzo uputiti poziv i da ćemo vrlo brzo početi da se dogovaramo kako da se izađe iz parlamentarne krize i krize u Vladi - rekao je Knežević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading