KORONA ŽURKA U HRVATSKOJ UZ NARODNJAKE: Mladi đuskaju uz pesmu poznate srpske folk pevačice

Autor: Republika

Svet

15.03.2021

16:08

Zadrom se preko vikenda brzinom munje počeo širiti video snimak zabave koja je navodno bila organizovana u noći između subote i nedelju u nekom od zadarskih noćnih klubova, piše Zadarski.hr.

Republika
Ilustracija

 

Korona žurka je, prema prvim informacijama, bila organizovana u bivšem narodnjačkom klubu "Stres", koji se danas zove "Amnezija". Klub se nalazi na području Sinjoretova, uz državni put prema Zemuniku, tačnije u podrumu jedne kuće.

Na snimku koji je dobio Zadarski.hr vidi da se u podrumu nalazi stotinak ljudi, pretežno mladih koji pevaju i plešu u ritmu "Miki Milane" Vere Matović.

Neslužbene informacije govore da su se ulaznice za ovu žurku prodavale po ceni od 40 kuna, ali i kako su organizatori na ulaznicama zaradili oko 8.000 kuna, što znači da je ulaznice za tulum platilo najmanje 200 ljudi, a koliko ih je stvarno bilo, može se samo nagađati.

Prema informacijama portala Zadarski.hr, vlasnik ovog prostora nije i organizator zabave, a nadležnim je institucijama to potkrepio i dokazom, odnosno ugovorom o najmu. Po svemu sudeći ispada da je vlasnik objekta svoj prostor iznajmio nekome drugome, odnosno skupini mlađih ljudi.

U ponedeljak ujutro ispred Amnezije videli su se dokazi zabave, nekoliko velikih crnih vreća za smeće u kojima su se nalazile crvene plastične čaše i boce pića.

Iz zadarske policije su potvrdili kako trenutno preduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ovog događaja u suradnji s ostalim nadležnim institucijama.

Video koji prikazuje veliku skupinu mladih ljudi kako se zabavljaju u sitnim noćnim satima je stigao na adresu Stožera civilne zaštite Grada Zadra. Zadarski.hr je telefonom pokušao dobiti vlasnika prostora, ali se na pozive nije javljao.

 

 

Komentari (0)

Loading