NAPAD NA SLUŽBENO LICE: Pijana braća Govedarica saksijama gađala policajce!

Autor: Republika.rs

Svet

14.03.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gatačka policija uhapsila je trojicu braće iz Gacka, nakon što su izvršili nasilje u porodici i napali policajce i gađali ih saksijama s cvećem.

Foto: Ilustracija

Prema rečima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, policija je u subotu u 00.30 sati primila prijavu o nasilju u porodici.


- Odmah po primanju prijave, policijski službenici Policijske stanice Gacko izašli su na lice mesta gde su zatekli lica inicijala Đ. G., O.G. i B.G. Dolaskom policijskih službenika na lice mesta, lica inicijala O.G. i B.G. počinju da vređaju i omalovažavaju policijske službenike, kao i da ih gađaju saksijama cveća čime onemogućavaju prilazak kući. Nakon što su se policijski službenici sklonili kako ne bi zadobili telesne povrede, lice inicijal O.G. uzima pajser i nastavlja da policijskim službenicima upućuje pretnje - izjavila je Cvijetić i dodala da su poslije određenog vremena O.G. i B.G. ušli u porodičnu kuću.

Policija ih je uhapsila u 01.40 sati.

- Izvršenim alkotestiranjem kod lica inicijala O.G. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,26 g/kg i kod lica inicijala B.G. 0,39 g/kg - navela je Cvijetić.

U nasilju u porodici je učestvovao je Đ. G., koji nije osumnjičen za napad na policiju.

Osoba inicijala O.G. osumnjičena je za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i napad na službeno lice u obavljanju službene radnje, dok je B.G. osumnjičen za napad na službeno lice u obavljanju službene radnje, a o svemu je obavešteno Okružno tužilaštvo u Trebinju.

Prema saznanjima "Avaza", u nasilje u porodici su učestvovala trojica braće Govedarica, a sve je prijavio njihov otac.

Ostoja Govedarica je odranije poznat policiji, a pre dve godine je zapalio automobil zameniku načelnika PU Trebinje Milivoju Vukoviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading