SRPKINJA POGINULA OD UDARCA VOZA: Jeziva nesreća, KLJUČAN DETALJ nepoznat

Autor: Republika.rs

Svet

01.03.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina C. (36) iz Prijedora poginula je kada na pružnom prelazu, u prijedorskom naselju Topolik, putnički voz udario u njen automobil marke "opel astra“.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pruga (Ilustracija)

Voz je saobraćao na relaciji Banja Luka - Prijedor, a ona je bila sama u vozilu. Vraćala se prema gradu, nakon što je prethodno u jedno tamošnje naselje odvezla prijateljicu, saznaje Srpska info.

Iz zasad nepoznatih razloga, "astra“ se našla na pruzi u trenutku nailaska voza. Voz je udario u njenu stranu vozila i nije joj bilo spasa, poginula je na mestu. Voz se zaustavio nekih 500-600 metara od mesta udara. Delovi vozila su bili razbacani na sve strane, a prizor je bio stravičan – ispričao je izvor.

Očevici kažu da su zbog ove nesreće morali reagovati i prijedorski vatrogasci, koji su sekli vozilo kako bi izvukli devojku.

Meštani kažu da mašinovođa nije uspeo da zakoči voz, te da je udar voza u automobil bio toliko jak da se čuo širom naselja.

Komšija, koji je čuo udar, odmah je istrčao iz kuće i pokušao da pomogne, ali je devojka već bila mrtva.

Jedan meštanin priča da je i on pre nekoliko godina svedočio nesreći u kojoj je od udara voza poginuo mladić iz komšiluka, te poručuje da što pre treba postaviti bolju signalizaciju na ovom prelazu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading