(VIDEO) NOGE ĆU TI POLOMITI, KRAVO RETARDIRANA! Zastrašujući snimak zlostavljanja žene sa Daunovim sindromom širi se društvenim mrežama

Autor:

Svet

26.02.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak zlostavljanja rođake koja ima Daunov sindrom širi se društvenim mrežama, veruje se da je nastao u Bihaću

Foto: printscreen/instagram

Dugogodišnja aktivistkinja za prava osoba sa Daunovim sindromom, Sara Bero, objavila je uznemirujuće snimke koji su prema njenim rečima nastali u Bihaću.

- Ajala Šušnjar je ovaj video htela majci da prosledi, ali ga je greškom poslala drugarici... Bravo za curu koja je ovo poslala jer da nije nje niko ne bi znao kako ova jadna devojka živi sa ovim monstrumom i njenom mamom koja je saučesnik u svemu ovome - objavila je Bero uz video brutalnog iživljavanja, prenosi 072 Info.

Na snimku se vidi psihičko i fizičko zlostavljanje osobe koja ima, kako Bero navodi, Daunov sindrom. Iživljavanje nad nemoćnom osobom vršila je njena sestričina. Monstruozni snimci otkrivaju i uzrok zlostavljanja. Kako se može čuti na snimku, sporno je crtanje ili pisanje po zidu, zbog kojeg je osoba ometena u razvoju dobila i udarce.

- Kravo jedna retardirana, piše se po papiru ne po zidu. Silazi dok ti noge nisam polomila, čuje se na jednom od dva uznemirujuća snimka, dok zlostavljanja osoba, vidno preplašena, obećava kako to neće više raditi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading