(VIDEO) CEO SVET GLEDAO MOKRE SI*E KOLINDE: Hit izjava hrvatskog blogera podsetila na adute bivše predsednice "njihove lijepe"

Autor: Republika

Svet

10.02.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena koje se svi sećamo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolinda pored Makrona i Putina

Popularni hrvatski bloger Krule, poznat po tome da nema dlake na jeziku i pijemčiv je narodu, gostovao je na najpopularnijem tamošnjem podkastu "Inkubator". Bloger je bespoštedno opleo po aktuelnoj vlasti od Andreja Plenkovića do Zorana Milanovića, ističući doprinos Kolinde Grabar-Kitarović po pitanju popularnosti Hrvatske u svetu.

Krule podseća na legendarnu kišnu noć finala Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je Kolinda plenila u mokrom hrvatskom dresu, natopljenom od kiše. Pored nje su stajali Emanuel Makron i Vladimir Putin.

- Ona scena je ona mokra. Ja ne znam da li gledam po*njavu ili finale Svetskog prvenstva. Stoji Putin, dakle "kapo di tuti kapi", Makron i ova naša. Svi gledaju u nju, ona je više taj dan napravila, nego što će ovi...- ispričao je Krule.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading