CRNOGORSKI PREMIJER BEŽI OD VEZA SA RS: Krivokapić sakrio poziv, odala ga Željka!

Autor:

Svet

10.01.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić pokazao je svu dvoličnost pokušajem da sakrije poruku koju je uputio Banjaluci.

Zdravko Krivokapić

U telefonskom razgovoru s predsednicom RS Željkom Cvijanović Krivokapić je čestitao Dan Republike Srpske. Međutim, zvanično, objavu da je, kao državnik, uputio poruku predsednici RS nigde nije naveo, čak ni na Tviteru, gde je inače veoma aktivan, nije objavio čestitku.

Pokušaj da od javnosti sakrije čestitku raskrinkala je predsednica RS. Naime, Cvijanovićeva je javno zahvalila na čestitki, uz želju da RS i Crna Gora blisko sarađuju u svim oblastima.

Ovo nije prva zakulisna igra novog crnogorskog predsednika. Karijeru u vladi započeo je na krilima pobede koju je izvojevao opozicioni Demokratski front, ali je ubrzo po dobijanju fotelje precrtao stranke i građane koji su ga doveli na vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Željka Cvijanović

Nedavno je pokazao i da ni u obračunu s kriminalom nije ništa odlučniji, te je crnogorskog bosa, kako mediji predstavljaju Brana Mićunovića, prvo uhapsio zbog posedovanja oružja, a onda ga brže-bolje pustio. Ne treba posebno podsećati da su tokom litija i bitke za spas srpskih svetinja u Crnoj Gori, koje je režim Mila Đukanovića pokušao da otme, svima, pa i Krivokapiću, bila puna usta Kosova. Od promene politike Podgorice prema Prištini pokazalo se kao prazna priča, baš kao što je bilo očekivanje građana koji su ga doveli na vlast, da nova vlada povuče crnogorsko priznaje lažne države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading