NEMA VRDANJA: Restriktivne mere će biti na snazi do daljnjeg!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

07.01.2021

21:05 >> 21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora tako!

RepublikaFoto: twitter.com/MarioPlesej
Foto Ilustracija

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Sloveniji, vlada te zemlje danas je većinu već važećih restriktivnih mera produžila za još najmanje sedam dana, a škole će ostati zatvorene najmanje do 18. januara.

Produžava se i proširuje važenje većine dosadašnjih propisa i mera, uključujući i onu o zabrani okupljanja ljudi u obrazovnim institucijama, kazao je na konferenciji za novinare portparol vlade Jelko Kacin, dodavši da će se obrazovni proces učenja od kuće nastaviti i škole neće moći da se otvore pre 18. januara, kao i to da je takva odluka doneta na temelju mišljenja stručne grupe za COVID-19, javlja agencija Hina, a prenosi Tanjug.

 

 

 

Jedini izuzetak su obrazovne ustanove za rad s decom s posebnim potrebama koje su ponovno počele da drže nastavu početkom ove sedmice.

Što se tiče zabrane kretanja radi suzbijanja širenja virusa, one ostaju iste i produžavaju se najmanje do 18. januara, a i dalje ostaje zabranjen rad žičara na skijalištima, kazao je ministar unutarašnjih poslova Aleš Hojs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading