(FOTO,VIDEO) DODIK DIREKTNO IZ BOLNICE PRED NOVINARE: Rekao odakle mu zlatna ikona koju je poklonio Lavrovu i kakva je njena dalja sudbina! SMEŠTAJU MU!

Autor: Mediji, Republika

Svet

05.01.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik nakon odluke konzilijuma lekara Univerzitetskog kliničkog centar Republike Srpske i 16 dana borbe sa virusom korona, otpušten je na kućno lečenje

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Danas je na konferenciji za štampu, odgovorajući na pitanje o ikoni, poklonu za ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu, rekao da je sve izmišljeno u Federaciji BiH.

- Ukrajina nikad nije postavila pitanje nestanka te ikone. Radi se o porodičnoj ikoni. Ni dan danas, organi vlasti Ukrajine nisu tražili tu ikonu. Izmislili su priču. Ambasador Ukrajine je govorio na bazi medijskih izveštaja, na osnovu laži. Ikona je tu, gospodin Lavrov je smatrao da treba da je vrati. Ona je tu i ja ću sada, nisam bi u prilici, nadam se da vam je poznato zbog čega, pozvati ljude koji su mi tu ikonu dali i javno im to vratiti, a oni neka objašnjavaju ostale stvari. Ništa tu nema, osim bolesne ambicije da se ta tema drži, kako bi se pokrli sramni potezi Željka Komšića i Šefika Džaferovića - rekao je Dodik.

- Ukrajina nikad nije postavila pitanje nestanka te ikone. Radi se o porodičnoj ikoni. Ni dan danas, organi vlasti Ukrajine nisu tražili tu ikonu. Izmislili su priču. Ambasador Ukrajine je govorio na bazi medijskih izveštaja, na osnovu laži. Ikona je tu, gospodin Lavrov je smatrao da treba da je vrati. Ona je tu i ja ću sada, nisam bi u prilici, nadam se da vam je poznato zbog čega, pozvati ljude koji su mi tu ikonu dali i javno im to vratiti, a oni neka objašnjavaju ostale stvari. Ništa tu nema, osim bolesne ambicije da se ta tema drži, kako bi se pokrli sramni potezi Željka Komšića i Šefika Džaferovića - rekao je Dodik.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading