(FOTO) IZ KANCELARIJE ZATRPANE BETONOM IZVUČENA DEVOJKA: Spasen još jedan život u Petrinji, život joj sačuvala fotelja!

Autor: Republika

Svet

30.12.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jakih potresa koji su u ponedeljak i utorak razorili Petrinju, sve raspoložive službe su na terenu - pomažu vojska, policija, vatrogasci, ekipe Hitne pomoći...

A u moru ružnih vesti, jedna koja ipak vraća nadu stigla je iz vatrogasne stanice, koja je odradila intervenciju u kojoj je, srećom, spašen jedan mladi život.

- Idemo ponovno... Petrinja dan treći. Poražen je samo onaj ko odustane... Iz ove kancelarije izvukli smo živu devojku koja je bila zatrpana ciglom i betonom, želimo joj puno sreće i brz oporavak! Hvala Vam puno na porukama podrške - objavila je Javna vatrogasna stanica Grada Novske na svom Fejsbuku.

Idemo ponovo...Petrinja dan 3. Poražen je samo onaj tko odustane...iz ovog ureda izvukli smo živu djevojku koja je bila... Posted by Jvp Novska on Tuesday, December 29, 2020

- Devojku smo spasili u utorak oko 17,30 sati, ostala je zarobljena u Gradskoj upravi u Petrinji. Prebrojavanjem ljudi ustanovili su da neko fali, a soba u kojoj je dotična žena bila, pa kako to najbolje opisati - koliko su velika vrata, toliko je tamo bilo cigle - sve je bilo zatrpano. Ne znam u kakvom je stanju ona trenutno, imamo pune ruke posla - rekao je za "Jutarnji list" direktor i zapovednik Zlatko Pješ.

Radnica je ostala sama u prostoriji na drugom spratu.

- Kad je počelo da se trese, nekako je uspela da se zaštiti kancelarijskom foteljom i to ju je spasilo. Nanjušili su je i psi, nekako smo uspeli da komuniciramo sa njom. Tad je počeo teži deo, kopanje, da bi je spasili - ispričao je Pješ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading