OSVETA NARKO DILERU: Raskomadali mu RODITELJE, pa ostatke tela ZAKOPALI u bašti PORODIČNE KUĆE!

Autor: Republika

Svet

17.12.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Italijanska policija i dalje pokušava da rasvetli sve detalje stravičnog zločina kraj Firence, koji je poslednjih dana potresao Evropu. Naime, u više kofera pronađeni su ostaci bračnog para iz Albanije koji su, kako se sumnja, nestali još pre pet godina.

Punih pet godina nakon nestanka, pronađeni su tragovi koji bi dokazuju da su Špetim i Teuta Pašo, brutalno ubijenio. Njihova tela pronađena su u četiri kofera pored puta Firenca-Piza-Livorno.

Ostaci su pronađeni u bašti, što je istražitelje navelo na zaključak da su, verovatno, izbačeni iz automobila u pokretu. Policija je, posle pronalaska kofera, na teren poslala dodatne snage i pse tragače. Veruje se da bi njihov sin Taulant (33) mogao da zna odgovor na to šta se dogodilo nesrećnom paru. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Njihovi ostaci su pronađeni nedaleko od zatvora gde je njihov sin robijao zbog brojnih krivičnih dela. Mladi Albanac koji je vodio raskalašan i opasan život služio je u zatvoru Sandići kraj Firence četvorogodišnju kaznu zbog šverca narkotika. Ispostaviće se da je zatvor napustio istog dana kada su njegovi roditelji nestali.

On je pušten iz zatvora 2. novembra 2015. godine, na dan kada je prijavljen Špetimov i Teutin nestanak. Rođaci misle da je sada u zatvoru u Švajcarskoj, ali policija te navode i dalje proverava.

Veruje se da je Taulant poslednji video roditelje žive, a sumnja se i da su kod sebe imali veću količinu novca, koji bi mogli da budu motiv užasnog zločina. Navodno je Taulant svojevremeno naplatio odštetu od osiguranja nakon jedne saobraćajne nesreće, a premiju veću od 40.000 evra navodno su čuvali njegovi roditelji. Informacije o novcu nisu zvanično potvrđene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Inspektori veruju da su tela ležala u koferima više meseci, možda i godina. Niko nije mogao da ih vidi zbog visoke trave i zbog toga što su bili prekriveni blatom. Jedan prolaznik ih je navodno uočio i o svemu obavestio policiju.

Sada se istražuje da li je bračni par ubijen iz osvete. Policija veruje da je neko iz kriminalnih krugova želeo da se osveti Taulantu i da je zato brutalno ubio njegove roditelje.

 

 

 

Stručnjaci smatraju da je ovo delo nekog kriminalnog klana, jer način na koji su tela osakaćena govori da je to mogla da učini samo osoba koja je htela da pošalje "snažnu poruku" nekom - uglavnom članu porodice žrtve. Šta se dalje dogodilo i dalje je enigma. Policija se nada da će ući u trag sinu i ispitati sve okolnosti ovog događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, juče su saslušane ćerke ubijenog para, ali nije poznato šta su otkrile policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading