(VIDEO) BOLT BI MU POZAVIDEO: Ovako je Ivica Todorić pobegao od novinara

Autor: b92.net

Svet

08.11.2017

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač posrnulog hrvatskog koncerna "Agrokor" Ivica Todorić snimljen je kako ulicama Londona trčeći beži od hrvatskih novinara.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
U dobroj formi: Ivica Todorić

Za manje od 24 sata nakon što ga je londonski sudija pustio na slobodu uz kauciju, vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić (66) pojavio se u policijskoj stanici Kensington.

Sud je Todoriću naložio da mora da se javlja policiji tri puta nedeljno, a nekadašnji prvi čovek posrnulog koncerna svoju prvu posetu odradio je već u sredu.

Jutarnji piše da Todorića niko nije očekivao u stanici samo dan nakon puštanja na slobodu, svi su mislili da će pojaviti u petak. 

 

 

Ekipa HRT za svaki slučaj dežurala je ispred policijske stanice u luksuznoj četvrti, Todorić je pokušao da ih zaobiđe preko sporednog izlaza, ali oni su ga ipak uočili i prišli mu sa leđa, na šta se on bez reči dao u trk. 

Novinari su neko vreme trčali za njim, ali nisu mogli da ga stignu. 

- Očito je u dobroj formi. Pobegao nam je za dve-tri ulice, a čini se da je već ispunio svoje jučerašnje obećanje da će nam prirediti još iznenađenja - rekla je novinarka Silvija Skočajić, koja se iz Londona javila u Dnevnik HRT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading