IVICA TODORIĆ UHAPŠEN U LONDONU!

Autor: Republika

Svet

07.11.2017

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija primila je obaveštenje da je u 9.04 sati po lokalnom vremenu Ivica Todorić pozvan u policijsku stanicu u Londonu, gde je i uhapšen po evropskom nalogu za hapšenje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GRIZELJ
Ivica Todorić

Iz izvora bliskih Todoriću, N1 saznaje da se sam predao policiji. Hrvatska policija potvrdila je vest o hapšenju Todorića u Londonu.

Prema informacijama 24sata.hr, Todorić planira da od britanskog suda traži da ga oslobode, a zauzvrat bi dao novac za kauciju. Ako taj scenario i prođe, sud tek treba da odredi koliko bi to novca bilo. Todorić je već počeo da skuplja novac. 

Navodno su hrvatske vlasti policiji u Britaniji dale Todorićevu adresu u Londonu. 

Ranije danas objavljeno je da su visoki policijski zvaničnici u Hrvatskoj kontaktirali sa engleskim kolegama, kojima su otkrili Todorićevu adresu.

Do tih informacija, kažu, došlo je rekonstruiranjem telefonskih brojeva kojima se služi Ivica Todorić, kao i članovi njegove porodice.

Nedeljnik Nacional tvrdi kako im je izvor blizak Anti Todoriću potvrdio da su se krajem prošle sedmice našli otac i sin, Ante i Ivica Todorić, a otkrivaju i njegovu londonsku adresu - Hall Road 48.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading