(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TRAKTOR PREGAZIO PSA: Užasna scena kod Gračanice! Samo za one sa NAJJAČIM ŽELUCEM

Autor: Klix.ba, Republika

Svet

24.11.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozni čin koji se sinoć desio u mestu Rašljeva kod Gračanice u Bosni i Hercegovini, kada je muškarac traktorom pregazio psa, dobio je epilog. Pas je živ i zbrinut je u veterinarskoj stanici Gračanica, a protiv počinioca će biti podnesena krivična prijava.

RepublikaFoto: youtube.com/Klix.ba
Momenat gaženja psa

- Na svu sreću, pas je živ, nalazi se na zbrinjavanju u veterinarskoj stanici. Obaviestićemo tužilaštvo i protiv počinioca će biti podnesena prijava - kazali su iz MUP-a Gračanica.

Ipak, za ovakav epilog priče najzaslužniji su aktivisti iz Udruženja “Drims” i njihova brza reakcija.

Međutim, tu nije bio kraj priče. Nakon njihovog zahteva za oduzimanje psa, aktivistima iz udruženja dozvoljeno je preuzimanje psa uz pratnju policijskih službenika MUP-a Gračanica i uz pratnju veterinara veterinarske stanice Gračanica.

- O zdravstvenom stanju psa i obimu povreda znaćemo više nakon analiza i RTG snimaka. Ovim putem želimo da se zahvalimo MUP-u Gračanica, a posebnu zahvalnost dugujemo veterinaru Nermanu Avdiću iz JP Veterinarska stanica Gračanica, koji je i tokom noći ostao uz psa - kažu iz Udruženja “Drims”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading