(VIDEO) ZBOG NJEGA PRVI PUT U ISTORIJI SLOVENIJE UPOTREBLJEN ELEKTROŠOKER: Otkriven identitet čoveka koji je izvavao "rat" na ulicama Velenja

Autor: Republika

Svet

12.11.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetjednogodišnji državljanin BiH izazvao je pravo ratno stanje na ulicama Velenja kada je u centru grada mahao nožem, preteći ubistvom.

RepublikaFoto: facebook.com/VTV Studio

Za sada nije poznat motiv koji je doveo do ovakvog ponašanja mladića za koga su svi imali samo reči hvale otkako se pre godinu dana zaposlio u Sloveniji kao električar, piše Srpskainfo.

Policijska uprava Celje o slučaju je obaveštena juče oko 14 časova, a u prijavi se navodilo da nepoznati mladić narušava red i mir.

- Prema prijavi mladić je opisan kao nasilna osoba, sa nožem u ruci koja razbija okolo i preti da će ubiti sebe, ali i druge  - ispričao je odlično obavešteni sagovornik Srpskainfo.

Na intervenciju su prvi izašli dežurni policajci i ekipa Hitne pomoći.

- Policajci, njih troje, među kojima i jedna žena, pokušali su smiriti mladića koji je imao oko 20 godina, ali nisu u tome uspeli. Tokom jednog od pokušaja taj mladić je nožem posekao policajku, pa su njene kolege prvi put upotrebile električni pištolj za omamljivanje - ispričao je naš sagovornik.

Međutim, ni to nije pomoglo da se nasilnik smiri, pa je policija na kraju ispucala nekoliko hitaca iz oružja.

Prema poslednjim informacijama, državljanin BiH je van životne opasnosti.

 
Motiv nije poznat, ali ono što je poznato jeste da je državljanin BiH pre godinu dana došao u Sloveniju i zaposlio se kao električari u jednoj građevinskoj firmi u Velenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading