Medojević upozorava na stanje u zemlji: Krivokapić preuzima kompletnu odgovornost, to je opasan presedan i eksperiment

Autor: blic.rs, republika.rs

Svet

04.11.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret za promjene (PzP) će podržati svaku vladu u kojoj nema Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je predsednik tog pokreta i jedan od lidera Demokratskog fronta, okosnice pobedničke liste Za buućnost Crne Gore, Nebojša Medojević.

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević

Medojević je za podgoričku "Pobjedu" negirao da je izjavio da on lično neće glasati za predlog mandatara Zdravka Krivokapića.

- Najavio sam da ću podneti ostavku na mesto poslanika kada vlada bude formirana. Pokret za promjene će glasati za svaku vladu bez DPS-a, ali to ne znači da se slažem sa predlogom mandatara - rekao je Medojević, pojašnjavajući svoj post na društvenim mrežama da će "pre glasanja podneti ostavku na poslaničku funkciju".

Krivokapiceva Vlada bez politickih lidera ce biti autokratska, nedemokratska i Vlada kontinuiteta Nakon razgovora sa... Posted by Nebojsa Medojevic on Monday, November 2, 2020

Svoje stavove, dodao je, nastaviće da iznosi javno, što je, kako kaže, rekao i mandataru.

- Rekao sam da se radi o opasnom presedanu i eksperimentu, da ja to nigde nisam video i da on (Krivokapić) preuzima kompletnu odgovornost za stanje u zemlji - jasan je Medojević.

Medojević je juče na svom fejsbuk profilu poručio da će Krivokapićeva vlada, bez političkih lidera, biti "autokratska, nedemokratska i vlada kontinuiteta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading