Šef "kavčana" pušten na slobodu: Platio pola miliona eura

Autor: Republika

Svet

03.11.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan pušten je na slobodu posle saslušanja u kotorskom Osnovnom tužilaštvu. On je bio priveden zbog pretnji sugrađaninu Branku Radonjiću.

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
Slobodan Kaščelan

Navodno, on je Radonjiću rekao da će mu sina "obesiti za nogu" ako nastavi da ga pominje, prenose crnogorski mediji.

Radonjićev sin je pomorac, a Kašćelan je njegovom ocu pretio u gradu, pred svedocima. Izvor iz istrage ispričao je da se, prolazeći automobilom pored Radonjića, zaustavio i pripretio mu.

Iz Uprave policije saopštili su da su po nalogu državnog tužioca uhapsili Kašćelana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kašćelanu i "kavčanima" sudi se zbog optužbi za organizovano zelenašenje i stvaranje kriminalne organizacije. Odlukom Višeg suda uz jemstvo od 500.000 evra Kašćelan je pušten na slobodu.

Kašćelana i njegovu ekipu početkom oktobra u Podgorici pretresla je policija. Tada mu je oduzet kriptovani telefon, a od njegovog telohranitelja pištolj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading