Bivšeg dečka je toliko maltretirala da se nesretnik na kraju obesio: Oproštajno pismo otkriva jezive detalje

Autor:

Svet

21.10.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava iz Bijeljine uhapsila je Mariju M. (26) zbog sumnje da ucenjivala Miloša Nedića (23), zatvorskog čuvara koji je nedavno izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marija M.

Nedić je pre nekoliko dana pronađen obešen o dalekovod i kod njega se nalazilo oproštajno pismo u kojem su otkriveni jezivi detalji. Devojka se tereti da je od avgusta do oktobra ove godine na "Instagramu" napravila lažni profil, na ime B. K. opasnog kriminalca iz Tuzle, preko kojeg je ucenjivala Nedića i upućivala mu ozbiljne pretnje.

- U nameri da sebi pribavi imovinsku korist, lažno se predstavljajući kao B. K. iz Tuzle osumnjičena je pretnjama prinudila oštećenog da joj u više navrata isplati oko 10.000 KM (5.000 evra), dajući joj iznose od po 500 KM i slično. Kao posledica tih pretnji došlo je do smrti oštećenog koji je izvršio samoubistvo vešanjem - rekla je portparolka PU Bijeljina Aleksandra Marić.

 

Izvori Informera  prenose da je policiji prethodno prijavljen Nedićev nestanak. Prijavu je uputio njegov brat, navodeći da se Miloš 17. oktobra udaljio od kuće u blokovima Patkovača u nepoznatom pravcu. Pokrenuta je potraga, a njegovi prijatelji su na društvenim mrežama delili Miloševu fotografiju, moleći za pomoć u pronalasku.

- Nedić je poslednji put viđen 17. oktobra oko 18 časova. Gotovo dva dana o njemu nije bilo nikakvog traga, da bi 19. oktobra jedan građanin policiji prijavio da je u blizini mosta u naselju Brijesnica uočio telo muškarca obešeno o dalekovod. Ispostavilo se da se radi o nestalom Nediću - navode u policiji.

Pojašnjavaju da je on iza sebe ostavio oproštajno pismo pomoću koga je policija utvrdila da je duže vreme bio izložen pretnjama i uceni preko instagram-profila opasnog kriminalca iz Tuzle. Ispostavilo se da se radi o lažnom profilu koji je kreirala Marija M. inače frizerka i maserka s kojom je Nedić ranije bio u ljubavnoj vezi.

 

- Zabavljali su se nekih mesec dana i u to vreme ona je očigledno saznala određene stvari o Nediću, što je iskoristila da ga ucenjuje. Preko lažnog profila je tražila novac, koji je on u strahu krenuo da isplaćuje. Svakodnevno je bio pod pritiskom, pa je podizao kredite i zadužio se kako bi isplatio traženi iznos. Kada više to nije mogao da podnese sam je sebi oduzeto život - pojašnjavaju u policiji.

Radi zaštite istrage u policiji ne žele da otkriju čime je konkretno ona ucenjivala Nedića. Nije poznato ni zašto je za iznudu iskoristila lik i delo kriminalca, poznatog po učešću u više kriminalnih obračuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading