SITUACIJA SE POGORŠALA: U ovoj opštini zbog epidemije od danas neće raditi sekretarijati, pijaca, biro...

Autor: Tanjug, Republika

Svet

15.10.2020

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području cetinjske opštine, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, od danas su na snazi nove privremene mere, s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Na 14 dana zatvorene su gradska pijaca i pijaca komisione robe. Takođe, od danas se obustavlja privremeno rad sa strankama u svim sekretarijatima, direkcijama i službama Cetinja, osim u Građanskom birou koji će primati zahteve građana radnim danima od 10 do 12 sati i isključivo u hitnim slučajevima.

Opštinski tim odlučio je da privremeno budu zatvorena i sva igrališta i vežbališta na otvorenom, kao i rekreativne zone u gradskim parkovima, na kojima je moguće okupljanje više osoba.

Udruženjima starijih osoba, rekreativnim i sportskim organizacijama kolektivnih sportova, preporučeno je da privremeno obustave aktivnosti. Vlasnicima teretana i fitnes klubova preporučeno je strogo pridržavanje mera Nacionalnog koordinacionog tijela i Instituta za javno zdravlje o poštovanju broja osoba i fizičke distance unutar vežbaonica, kao i redovne dezinfekcije sprava i sredstava koje su korisnicima na raspolaganju, prenosi portal RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading