Varhelji se raduje saradnji sa novom vladom Crne Gore

Autor: Tanjug, Republika

Svet

09.10.2020

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji saopštio je da je sa mandatarom za sastav za sastav nove vlade Crne Gore večeras imao dobru razmenu stavova o putu te zemlje ka EU i neophodnim reformama.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Oliver Varhelji

- Razgovarali smo i o ekonomsko-investicionom planu za Zapadni Balkan i njegovom potencijalu za region. Radujem se saradnji sa novom Vladom - napisao je Varhelji na Tviteru posle sastanka kojim je u Podgorici imao sa Krivokapićem i liderom koalicije "Crno na bijelo" Dritanom Abazovićem.

Krivokapić je na Tviteru poručio da članstvo u Evropskoj uniji ostaje prioritet.

- Članstvo u EU ostaje naš prioritet. Zahvalni smo na objektivnom godišnjem izveštaju o napretku, dosadašnjoj i budućoj EU pomoći, uključujući i novi Ekonomski i Investicioni plan za Zapadni Balkan - napisao je Krivokapić na Tviteru.

On je ocenio da je razgovor sa Varheljijem bio izuzetno dobar, prenose Vijesti.

- Snažna podrška našem reformskom putu i integracionim procesima. Za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru - napisao je na svom Tviter nalogu Abazović.

Varhelji se prethodno sastao sa predsednikom Skupštine Crne Gore i liderom koalicije "Mir je naša nacija" Aleksom Bečićem i predsednikom Crne Gore Milom Ðukanovićem, prenose crnogorski mediji.

On se obratio i poslanicima u Skupštini Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading