Srpskom telegrafu potvrđeno iz Kliničkog centra Crne Gore: Evo u kakvom je stanju mitropolit Amfilohije!

Autor: B. P.

Svet

08.10.2020

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je da ima koronu, a evo kako se bori sa njom...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitropolit Amfilohije

Tok lečenja mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i oporavak zadovoljavajući su i idu planiranom dinamikom, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske. Ista informacija potvrđena je Srpskom telegrafu u Kliničkom centru Crne Gore.

- Poslednji izveštaj lekarskog tima pokazao je da su svi vitalni parametri, temperatura, protok kiseonika, srčani ritam i pritisak, u granicama normale - stoji u saopštenju Mitropolije.

Amfilohije ima upalu pluća, ali je njegovo stanje zadovoljavajuće i stabilno, navode lekari. Ipak, s obzirom na njegove godine, zbrinut je s posebnom pažnjom i lekarski tim je konstantno u pripravnosti.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je juče telefonom sa mitropolitom, kojem je poželeo brz oporavak. Dodik je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se Amfilohije, koji je oboleo od koronavirusa, uspešno oporavlja, što mu je mitropolit lično potvrdio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading