Ustaška N1 televizija plasira lažne izveštaje i na Srbe svaljuje krivicu za ratne zločine

Autor:

Svet

08.10.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizija N1 svojim lažnim izveštajima želi da Srbe predstavi kao isklučive krivce za ratne zločine.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boris Milošević

Naime, potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević (SDSS) izjavio je danas, povodom hapšenja trojice Srba osumnjičenih za ratni zločin na Ovčari, da je važno da svi koji su činili ratne zločine budu za to osudjeni.

 

- Mislim da je stav vlade da svako ko je počinio takav zločin treba da odgovra, odgovara, bez obzira na nacionalnost počinitelja i žrtve. Svi bez diskriminacije treba da odgovaraju - rekao je Milošević novinarima uoči sednice vlade u Zagrebu.

On dalje od ove izjave nije komentario hapšenje i dodao da sve što zna potiče iz medija.

Uprkos tome što je potpredsednik hrvatske valde naveo da nacionalnost nije bitna kada su u pitanju ratni zločini, N1 televizija u Zagrebu je ovu izjavu interpretila tako što su u svom izveštaju naveli da je Boris Milošević pozdravio hapšenje Srba.

 

Cilj ovako lažnog izveštaja je očigledna namera da se Srbi predstave kao isključivi krivci za ratne zločine i da osuda "zlodela" dolazi od osobe srspke nacionalnosti. Sve ovo sa ciljem da se zamgale ustaška zlodela tokom građanskog rata na prostoru današnje Hrvatske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading