SVAĐA SE SAM SA SOBOM?! Rama: Neću tolerisati uvrede od predstavnika Vlade Srbije

Autor: Tanjug

Svet

06.10.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da neće tolerisati uvrede koje dolaze od predstavnika Vlade Srbije, kao i da je albansko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo na razgovor ambasadora Srbije u Tirani kako bi mu uputili protestnu notu zbog nedavnih izjava ministra odbrane Aleksandra Vulina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edi Rama

- Ministarstvo spoljnih poslova Albanije nastavilo je sa procesom, ambasador Srbije je pozvan ili će biti pozvan, kako bi usmeno obavestio srpsku državu da nikakva ''velika usta'' u Vladi Srbije ne mogu uvrediti Vladu Albanije ili lik ministra ili premijera Albanije - rekao je Rama, prenosi prištinska Gazeta expres.

Vulin je pre nekoliko dana rekao da Rama radi na stvaranju Velike Albanije, te da će biti upamćen više "po pocepanim čarapama nego idejama", a nakon što je albanski premijer izjavio da će luka Drač de facto biti kosovska luka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading