HRVATI ZARATILI MEĐUSOBNO! Komšić poručio: Milanović nije u vinklu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.10.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski član Predsedništva BiH, izabran bošnjačkim glasovima u to telo, Željko Komšić, kritikovao je poslednje izjave Zorana Milanovića o BiH i poručio da predsednik, kako se izrazio, "nije u vinklu".

Zoran Milanović

Zvanični Zagreb ne priznaje Komšića kao predstavnika Hrvata u predsedništvu BiH, jer je na tu poziciju izabran glasovima Bošnjaka.

O položaju Hrvta u BiH generalno, posebno uoči predstojećih lokalnih izbora sa državnim vrhom hrvatske su razgovarali srpski član Predsedništva Milorad Dodok, lider SDA Bakir Izetbegović i predsednik HDZ BiH Dragan Čović, ali ne i Komšić i Šefik Džaferović.


Milanović je u svojim izjavama o BiH, između ostalog, rekao da kao predsednik države i vrhovni komandant ima problem da prihvati da u NATO uđe "neusklađena država (BiH)", na šta mu je Komšić odgovorio da je "malo ausvinkl"

- Nakon svega što sam čuo i pročitao kao izjave predsednika Zokija, samo mogu reći da je on izgleda malo ausvinkl, malo pomaknut iz ležišta - rekao je Komšić u razgovoru za Klix.

Smatra da Milanović "ne radi na pravoj frekvenciji i da mu treba novo podešavanje".

- S tim stanjem predsednika Zokija problem ima Hrvatska, a ne BiH - naveo je Komšić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading