Milačić ubeđen: Đukanović namerava da POBEGNE IZ CRNE GORE

Autor: Sputnjik, Republika

Svet

20.09.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje i ocenjuje da je crnogorski predsednik rob sopstvene moći.

RepublikaFoto: Promo foto
Marko Milačić

- Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da ga toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i shvati u kakvom je on stanju, a to je - agonija, panika i očaj - naveo je Milačić za Prvu TV.

- Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz institucije i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje - istakao je Milačić.

Povodom izjave Đukanovića da će braniti Crnu Goru "i iz šume ako treba", Milačić kaže da je "poziv na šume priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa".

- On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći - to je Milo Đukanović - zaključio je Milačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading