Manekenka otkrila prljav veš sa estrade: Šljam plaća 500 evra za seks za pevačicom!

Autor: Republika

Svet

30.10.2017

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Izabela uzburkala je javnost svojom intimnom ispovešću, opisavši svet seksa, prostitucije, droge i bogatih i poznatih učesnika hrvatske društvene scene.

Foto: pixabay.com
Takmiče se da imaju što poznatiju ženu

Izabela je otkrila da iza paravana visoke mode cvetaju poslovi vezani za najniže strasti, i otvoreno progovorila o javnim tajnama hrvatske metropole. Sve je tu, crveni tepih, glamur, slava i novac, zvezde, a sve to zajedno je kako kaže zapravo jad i beda.

Izabela je sa pozicije elitne prostituke otkrila ko sve podvodi devojke, kako direktori javnih preduzeća šmrču kokain, kako osim estradnih menadžera i modnih agencija njih podvode i nabildovani, ćelavi zelenaši i mafijaši. Šljam.

Klijenti tih "dama noći" takmiče se ko će da ima poznatiju među njima, a makroi se bore da od svojih štićenica, koje nemaju ni sluha ni glumačkog talent, naprave što veću zvezdu jer im to diže cenu na vrtoglavih 500 evra za noć.

- Znaš li ti koliko seljačine plaćaju da budu s devojkom kao što si ti? Svaka polupevaljka, manekenka pa čak i hostesa diže mu ugled pred drugima. Takmiče se koji će pok..ati slavniju. Imam jedan takav poslić za tebe... - napisala je u svojoj knjizi Izabela i objasnila kako je pola poslova na estradi samo paravan za dilovanje droge, prostituciju i laku i brzu zaradu.

- Pevačice koje ne mogu da žive od pevanja, manekenke koje ne mogu da žive od revija, glumice koje od honorara za epizodu u epizodi sapunice ne mogu da kupe ni potpetice od cipela, ipak žive sjajno, blještavo i luksuzno. A svi znamo kako. J.bu se za lovu u mraku, da bi izgledale sjajnije na svetlu.

SVEŽE MESO

Kad čuješ pevačicu kako peva, a "zvezda je u usponu" to znači da mangupi, menadžeri, vlasnice agencija reklamiraju sveže meso, bebi fejs. Što više slika po novinama, veća cena. Što veća cena, više zadovoljstva. Više cipela. Više Svarovski kristala. Više evra. Jasno kao dan... - kaže Izabela i posebno se bavi jednim moćnim bogatašem i jednom u nizu njegovih ljubavnica, čije se ime (Tamara) stalno povlači po novinama, ali niko nema pojma čime se ona zapravo bavi, piše express.hr.

Izabela spominje još jednu starletu, takođe ljubavnicu moćnog biznismena.

- Njih dve u isto su vreme bile njegove ljubavnice i zato se ne podnose. Dok se on ku.vao s Tamarom u svom hotelu, ova druga je došla pijana sa svojom ekipom. Tamara je pop..dila i od tada se ne podnose. Tamara je veoma bogata i to svi znaju, ali niko ne zna kako se obogatila.

Izabela kroz razgovor s hostesom Majom otkriva zašto se obrazovane devojke uopšte prostituišu.

- Miju sam upoznala jutros i dopala mi se. Nemam šta da izgubim, rekla mi je. Hostesiram, za..bavam se, kradem bogu dane. Uživam, ako ćemo pravo. U državnoj službi radila bih, s diplomom, ako imam sreće, za pet glava. Ovde, ako budem jako, jako dobra, mogu da zaradim sedam... mnogo lakše. Pa i više. A i poštenije - kaže Izabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading