Abazović o izborima u Crnoj Gori: Uspeli smo da u katastrofalnim uslovima pobedimo mafiju, imamo predlog za predsednika Skupštine

Autor: Sputnjik, Republika

Svet

16.09.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nosilac liste koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović kazao je nakon konsultativnog sastanka sa predsednikom Skupštine Ivanom Brajovićem da je dogovor da 23. septembra verifikuju mandate i izaberu predsednika Skupštine.

RepublikaFoto: youtube.com/Printskrin
Dritan Abazović

- Uspeli smo da u katastrofalnim uslovima pobedimo mafiju i nadam se da će to Skupština da pokaže. Zbog koronavirusa moramo da ubrzamo proceduru onih kojih treba da predstavljaju Vladu i Skupštinu - rekao je Abazović.

On je dodao da se nisu osećale nikakve opstrukcije.

- Imamo već predlog ko bi bio predsednik Skupštine. Što se tiče Vlade trebaće više vremena da se ona konstituiše jer ima više obaveza. To se odmah neće desiti. Trebaće nam određeni broj dana - rekao je Abazović.

Milutin Đukanović, kandidat za poslanika koalicije "Za budućnost Crne Gore" zahvalio se građanima.

- Ispred koalicije za budućnost Crne Gore zahvaljujem se građanima. Na izborima smo osvojili slobodu, sad moramo da formiramo prvu demokratsku vlast. Niko ne treba da sumnja da naša koalicija neće znati da valorizuje građansku volju bez DPS - rekao je Đukanović.

On je poručio da neće biti problema da se formira skupštinska većina.

- Prirodni put je da Zdravko Krivokapić bude mandatar. To je moje mišljenje - poručio je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading