ONO KAO, NEĆE DA SE HVALI! Evo koliko je Dritan popularan kod ženske populacije?

Autor: Blic, Republika

Svet

12.09.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle parlamentarnih izbora u Crnoj Gori u žižu javnosti vrtoglavo se vinuo Albanac iz Ulcinja Dritan Abazović, prvi čovek građanskog pokreta URA (lista "Crno na bijelo").

RepublikaFoto: youtube.com/Printskrin
Dritan Abazović

Osim što je, praktično, on sa svojim pokretom bio taj koji je odlučio ko odlazi a ko dolazi na vlast u susrednoj zemlji, u isto vreme je i osoba koja je maltene preko noći popularna širom Crne Gore, pa tako i u Srbiji.

Ko je on, čime se bavi, gde živi, da li ima devojku/ženu/decu... Ova, i druga lična pitanja jednostavno su postala nezaobilazna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on Sep 11, 2020 at 1:00pm PDT

 

 

Sudeći prema objavama na društvenoj mreži Instagram, nema sumnje da Abazović uživa u pažnji koju dobija od ženskog pola.

Na video snimku koji je nastao u noćnom klubu, a koga je on sam objavio, vidi se da Abazović ne odbija obožavateljke, već im izlazi u susret i sa svakom od njih se i fotografiše, nakon što ih uredno pozdravi rukovanjem.

Devojke se, sa druge strane, slikaju sa njim uz obavezan osmeh na licu.

Upravo je o pripadnicama lepšeg pola govorio i u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ne želim da se hvalim?

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on Sep 11, 2020 at 8:27am PDT

 

Voditelj je tom prilikom postavio i "pitanje od milion evra" - koliko je uspešan sa ženskom populacijom, a Dritan je rekao da ne želi da se hvali time. I taj snimak osvanuo je na njegovom Instagram profilu.

- Ako bi sveli na novčanu meru to bi trebalo da svedemo na pitanje od jednog evra, a ne milion. Ne želim da se hvalim, ali mislim da ko me poznaje, taj zna odgovor - rekao je Abazović kroz osmeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading