(VIDEO) NEZAPAMĆENA BRUKA I SRAMOTA! Pogledajte kako se Milogorci na Cetinju vesele uz Tompsonovu pesmu!

Autor:

Svet

06.09.2020

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama objavljen je snimak sa Cetinja, na kojem okupljeni, od kojih nekoliko njih drži crnogorske zastave, pevaju pesmu "Bojna Čavoglave" kontroverznog hrvatskog izvođača Marka Perkovića Tompsona.

Foto: youtube.com/Dalmatinski portal
Skandal

Na Cetinju je u četvrtak, 3. septembra održan "Patriotski skup" ispred Cetinjskog manastira, sedišta Mitropolije crnogorsko-primorske, sa kojeg su građani pozvani da dođu u nedelju u Podgoricu, na okupljanje na Trgu nezavisnosti, pišu Vijesti.

Tompson je u žižu javnosti devedesetih godina prošlog vieka dospeo upravo zbog pesme "Bojna Čavoglave", koju na koncertima počinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

Na snimku sa Cetinja se može čuti da okupljeni pevaju i deo teksta koji glasi: "Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji"...

Tompsonovi koncerti tokom godina su zabranjeni ili otkazani zbog javnog pritiska, između ostalog, u Holandiji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Sloveniji, u kojima se opisuje kao promoter neonacizma i ustaštva.

"Crna Gora je srpska, možete samo da se blamirate", "E sram vas bilo za sva vremena!!! Crnogorka sam i volim svoju zemlju, a ovoga me je sramota!", "Bruka i sramota", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading