Milo sprema haos u Crnoj Gori: Tiranin u očaju pravi opasne poteze

Autor:

Svet

01.09.2020

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milo Đukanović suočen sa porazom na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, koji su održani u nedelju, ne može da se pomiri sa činjenicom da on i njegova partija DPS, više neće moći tiranski da upravlja ovom državom na Jadranu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nemanja 00
Milo Đukanović

Nakon 30 godina, opozicija je napravila istorijski preokret, zbog čega Đukanović sada pribgava očajničkim potezima pokušavajući da poništi volju naroda i napravi haos u Crnoj Gori.

Preko društvenih mreža i privatnih poruka, građanima Crne Gore upućen je poziv da se okupe u nedelju, 6. septembra, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, kako bi izrazili "ljubav" prema Crnoj Gori.

Foto: Republika

Ovakvim očajničkim potezom Đukanović, poslednjim trzajima pred napuštanje javne scene i politike, samo pokazuje da mu volja naroda, demokratija i izbori ništa ne znače, već da jedino brine o svom sebičnom interesu opstanka na vlasti bez obzira koja cena za to mora da se plati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading