Krivokapić: Verujem u mudru i racionalnu politiku Srbije u vezi ka KiM, dostojanstven život građana je najvažniji!

Autor:

Svet

31.08.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zasigurno znam da će Srbija vrlo racionalno i vrlo mudro rešiti taj problem, a mi ćemo to posmatrati, predlagati ono što je najbolje, a to je da život naših građana na Kosovu bude dostojanstven, da naše svetinje na Kosovu budu sačuvane i da stvorimo preduslove da se sve dešava u jednoj atmosferi poštovanja jer bez poverenja i uzajamnog poštovanja, verujte, nigde nije lako živeti", rekao je danas nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić.

RepublikaFoto: youtube.com/Univerzitet Crne Gore
Zdravko Krivokapić

Odgovarajući na pitanje na TV Prva, da li će, ako dođe na vlast, opozicija povući priznanje Kosova, Krivokapić je rekao da je to "nešto što je narod jasno rekao, ali vlast uvek ne sluša narod".

On je dodao i da ovom trenutku ne može da tačno kaže i odgovori na to pitanje, ali da će se zalagati da "život naših građana na Kosovu bude dostojanstven", ali i da se sačuvaju svetinje na Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading