(FOTO) Amfilohije glasao, pa uradio nešto što je iznenadilo sve na tom biračkom mestu!

Autor: Republika

Svet

30.08.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, prvi put je u 82. godini života glasao na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Amfilohije Radović

On je glasao rano ujutru u Cetinju, među prvima, poštujuži epidemiološke mere i noseći masku.

Nakon glasanja okrenuo je listić tako da se jasno moglo videti da je zaokružio broj 9 pod kojim je koalicija "Za budućnost Crne Gore“ okupljena oko Demokratskog fronta (DF).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Заокружен број 9. ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ!

A post shared by Владимир Ђукановић (@vladimirdjukanovic_rsfc) on Aug 30, 2020 at 2:45am PDT

Pod listom "Za budućnost Cerne Gore" sarađuju DF, SNP, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti. Glavna izborna poruka im je “Ne damo svetinje”, tako da je njihov stav o spornom Zakonu o slobodi veroispovesti sasvim jasan.

Prvo glasanje mitropolita Amfilohija izazvalo je veliku medijsku pažnju, pa čak i iznenađenje pojedinih članova komisije na ovom biračkom mestu. Da zaista prvi put glasa videlo se kada je u jednom trenutku zatražio pomoć oko ubacivanja listića u kutiju.

Posle glasanja, mitropolit Amfilohije je poručio da "mir i Hristova ljubav budu na svim žiteljima Crne Gore, posebno na ovim koji učestvuju na današnjim izborima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

30.08.2020 14:56

Očigledno da je natod u Crnoj Gori rešen da konačno vidi leđa režimu Mila Djukanovića.